Mat og drikke

God mat og godt drikke har lange tradisjoner i Numedal, og er noe vi er svært opptatt av her på Lampeland Hotell. Sammen med våre samarbeidspartnere er vi er glade for å kunne dele dette med dere.

Ølsmaking av lokalt øl fra Rollag
Mikrobryggeriet Numedal Stasjons Bryggeri åpnet i juni 2014. Sammen med ølsmakingen får man et foredrag om ølsortene, bryggeriprosessen, lukt og smak av humle og malt. 

Smak av Numedal
Vi tar dere med til hotellets kulturperle, Jørnsplassen og serverer både mat og kultur fra Numedal. 

Vinsmaking
Innføring i vinkunnskap for deg som ønsker å starte med det grunnleggende i vinens verden.

Ølsmaking
Dere smaker på øl fra Norges ledende mikrobryggerier sammen med Gustav Jørgensen. 

Akevittforedrag med smaking
Gustav Jørgensen forklarer hvorfor det er forskjell på akevitter og hvilke retter som passer best til de forskjellige akevittene. 

Kaffelag
Vi legger opp til en annerledes kaffepause der gruppa skaper en hyggestund ute i friluft. Alle deltar når dere steiker lapper, lomper eller vafler på bål, rører syltetøy, koker kaffe og dekker bord.