Høsttur til Lampeland Hotell og Blefjell

Velkommen til oss på Lampeland Hotell og få den gode høstfølelsen! Blefjell med sin vakre natur ligger en kort kjøretur unna. I tillegg finnes turområder i umiddelbar nærhet til hotellet.

Når høsten er i luften...
Hos oss på Lampeland Hotell får dere den gode høstfølelsen. Hotellets landlige og sentrale beliggenhet i Buskerud er et godt utgangpunkt for fine turer i Numedal og på Blefjell. Planlegg høstturen nå og få minnerike opplevelser! Stor gratis parkeringsplass rett utenfor døren, ladestasjon for elbil og gratis WIFI finner du også hos oss! Turkart finner du for salg hos oss og vi er også behjelpelig med turforslag.

Overnatting og servering
På Lampeland Hotell får dere overnatting i moderne hotellrom med behagelige senger. Hotellets kafé har en variert lunsj- og middagsmeny med tradisjonsrike og moderne retter. Velsmakende pizza og saftige burgere finnes også på menyen! Hotellet har også bar med alle rettigheter. 

Gave- og interiørbutikk
La roen senke seg etter en dag ute i den friske luften og nyt en kopp med varmt drikke! Ta en liten rusletur i hotellets gave- og interiørbutikk, Gleden, enten du vil glede noen andre med en liten overraskelse eller en høstfornyelse til deg selv. Klær, vesker, smykker, interiør, bøker, velværeprodukter og matprodukter er noe av det du kan finne i Gleden - gaver og interiør.

Lokalmiljøet
I Lampeland sentrum finnes matbutikk, bensinstasjon, ladestasjon for elbil, vaskehall for bil, frisør og lege. I tillegg finnes butikken Friluftsbua med bekledning, tur- og jaktutstyr i umiddelbar nærhet til hotellet, hvis det er behov for fornyelse av turutstyret.

 

Ta kontakt på telefon 32 76 09 00 eller epost booking@lampeland.no for et godt tilbud på en høsttur til Lampeland Hotell!