Julebord

I flere år har vi skapt julestemning for bedrifter, foreninger og private lag. Vi gleder oss hvert år til å kunne invitere våre julebordgjester til ekte førjulshygge på et julepyntet hotell med tradisjon for rikt utvalg av god, hjemmelaget mat.

Ekte førjulshygge

Vårt julebord er tuftet på tradisjoner, og er kjent for å være et ekte norsk julebord med rikt utvalg selv for den kresne gane.

Julebord med dans hver fredag og lørdag

Vi serverer hjemmelagde spesialiteter fra vårt eget kjøkken og nærområde, blant annet rakfisk fra Hardangervidda, elgrull, gravet vilt og hjemmebakt flatbrød. 

Dessertbordet bugner av juledesserter, kaker og søte fristelser. Her finner man hjemmebakte småkaker, kling og hjemmelaget konfekt. 

Etter middag er det god stemning og levende musikk alle kvelder.

Vennejulebord 
Inviter gode venner på julebord hos oss en fredag eller lørdag i den koselige førjulstiden. Nyt en avslappende kveld med god mat og godt drikke på vårt julepyntede hotell. Vi har gode priser på overnatting. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på julebord for vennegjengen. 

Populært familiejulebord
Les mer om familiejulebord her >>

Midtuke i førjulstiden
Kombiner gjerne førjulshygge med faglig opplegg. Mandag til torsdag serverer vi julelunsj og julemiddag i alle varianter.