Sommerpakke - Ti på Topp i Flesberg

Kombinér flotte turopplevelser i Flesberg med god mat og overnatting i våre moderne værelser. Ti på Topp er et tilrettelagt turtilbud hvor målet er å besøke ulike turmål i Flesberg. Ti på Topp passer for deg som har lyst til gå på tur med familie og venner. Pakketilbudet kan også benyttes i helger utover høsten, slik at dere når så mange topper dere vil!

 

Pakken inneholder følgende:

-1 overnatting med frokost for familie (2 voksne + 2 barn)
-Niste til tur
-Hjelp til å komme i gang med Ti på Topp Flesberg
-30% rabatt på sko og 20% rabatt på bekledning i Friluftsbua 


Pris kr.   1790,-

Bookingkode: SPTPT2020

Ti på Topp er et tilrettelagt turtilbud hvor målet er å besøke ti ulike turmål i Flesberg fra 10. mai til 10. oktober. Gjennom å registere turene på nettsiden til Ti på Topp Flesberg eller i Ti på Topp-appen får du ekstra motivasjon til å besøke de mange flotte turmålene som finnes i vårt område. Du kan melde deg på et familielag, eller som individuell deltaker. På nettsiden kan du hele tiden følge med på hvor mange turer du har fullført, og hvor mange kilometer som er tilbakelagt. Pakketilbudet kan også benyttes i helger utover høsten, slik at dere når så mange topper dere vil!

Mange i området er godt i gang allerede, og vi kan anbefale to topper, for deg som skal være hos oss en helg:

Lørdag: Surtvarden
Surtvarden ligger i området øst for Lampeland. Det er en grei tur, med en stigning på slutten for å komme opp til selve varden. Der venter det deg en fantastisk utsikt, som er verdt oppstigningen.

Søndag: Tekslehogget
For å komme til Tekslehogget kjører du litt nordover fra Lampeland, mot Prestfoss. 
Tekslehogget er veldig populært, og mye besøkt av store og små. Du må regne med litt bratt terreng for å komme opp, men turen er ikke veldig lang.

Friluftsbua ligger rett ved siden av hotellet, og er en totalleverandør av produkter til friluft og jakt.
Her finner du det du måtte trenge for turen. I denne pakken får du inkludert 30% på sko og 20% på bekledning i Friluftsbua.

Åpningstider:
Mandag - onsdag: 10.00-17.00
Torsdag og fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-15.00

Friluftsbua.no