Vårens à la carte-meny

På vårens à la carte-meny finner du fargerike retter med sesongens grønnsaker.

FORRETTER

Husets gravet sik fisket i Norefjorden med puré og chips av persillerot og rødbetchutney 125,-
Dampet grønn asparges med spekeskinke og hjemmelaget kjørvelmajones tilsmakt Holtefjellost fra Eiker Gårdsysteri 135,-

 

HOVEDRETTER

Indrefilet av storfe med rødløkskompott, stekt  sopp og dampet blomkål. Velg mellom soppsaus og béarnaisesaus 355,-
Breserte svinekjaker med smør og honningstekte rotgrønnsaker, potet og sellerirotmos og øl og eplesjysaus 295,-
Stekt laks med grønne grønnsaker og husets sitronhollandaise 275,-
Dampet hellefiskloin med grønne grønnsaker, gulrot og søtpotetpuré og lettbrunet smør med eple, løk, bacon og kapers 325,-
Husets viltburger på smørstekt landbrød. Serveres med hjemmelaget dressing, stekt bacon og sopp og småpoteter 195,-


Velg mellom kokte poteter, slottspoteter, små urtepoteter og pommes frites til hovedrettene.  

 

DESSERT

Hjemmelaget melkesjokolademousse med sjokoladecrumble, mango-pasjonsorbet og bringebærcoulis 125
Bringebær med sitronkrem og havreflarn 115
 


Se hele menyen med lunsjretter og informasjon om allergener her>>

Les mer om bespisning på Lampeland Hotell her>>