Vi skaper en fin ramme rundt ditt selskap

Når detaljene teller hjelper vi deg slik at feiringen blir slik du ønsker. Lampeland Hotell er velegnet for alle typer selskaper.

Er tiden inne for å invitere familie og venner til et hyggelig selskap?
Lampeland Hotell er velegnet for både små og store selskapsarrangement. Vår spisesal rommer 200 personer og kan deles opp i hyggelige spisestuer.
Etter maten kan dere disponere egen salong.

Når detaljene teller 
Målet vårt er alltid yte det lille ekstra for at deres selskap skal bli vellykket. Vi samarbeider om planleggingen og skreddersyr etter deres ønsker, slik at dagen blir et hyggelig minne å se tilbake på. Vi har fokus på detaljer og etterkommer deres ønsker i alle ledd.

Med fokus på god mat
Vår kjøkkensjef setter opp menyer basert på deres ønsker, og ut i fra dette tilberedes lekre måltider med ferske råvarer. Vi samarbeider med lokale produsenter og vårt dyktige kjøkkenteam tilrettelegger gjerne menyer basert på lokale og kortreiste råvarer.

Fornøyde gjester
Vi er stolte av de gode tilbakemeldingene vi får fra våre mange selskapsgjester, både på maten, atmosfæren, servicen og fleksibiliteten vi tilbyr!

Ta kontakt med oss på telefon 32 76 09 00 eller post@lampeland.no for et uforpliktende tilbud og gjerne avtale for en visning.