Bespisning

Lampeland Hotell er kjent for sin gode og hjemmelagde mat og vi gjør vårt ytterste for at våre gjester skal få en smakfull matopplevelse hos oss. Vi har en rekke bespisningsmuligheter til enhver anledning!

Restaurant
I hotellets à la carte-restaurant finnes en variert meny med både lunsj- og middagsretter. Menyen er basert på sesongens råvarer og vi anbefaler gjerne viner tilpasset rettene. 
Se vår a la carte meny >

Spisesal
Hotellets spisesal har kapasitet for inntil 200 gjester. Her serveres måltider i forbindelse med konferanser, selskap og julebord.

Kafé
Lampeland Hotell har egen kafé som tilbyr et stort utvalg av ulike retter og eget gatekjøkken med saftige burgere.  Åpningstider i kafé er 09.30-20.00 og i gatekjøkken 09.30-22.00.
Faste dager med faste tilbud; Kjøttfri middag hver mandag // Onsdag er det fisk som dagens // Torsdager serveres komle 
Se ukens meny for dagens middag i kafé her >>

Pizzaservering
Hotellet har også pizzaservering med "ta med hjem"-service.
Se vår pizzameny her >>

Catering
Vi har en rikholdig cateringmeny for alle anledninger.
Les mer om catering her >>

Matprofil
Vårt dyktige kjøkkenteam tilrettelegger gjerne menyer basert på lokale og kortreiste råvarer. Lampeland Hotell er en del av matnettverket Matopplevelser i Numedal.

 

Allergener
Våre retter er merket med allergener etter gjeldene krav om merking. Merkingen finnes direkte i menyer, i oppslagsverk tilgjengelig for gjester, samt på skilt.
Vi gjør oppmerksom på at våre allergitilpassende retter og produkter er tilberedt og oppbevart i et åpent kjøkkenmiljø.