Familieselskap

Det er mange begivenheter i løpet av livet der man ber inn til familieselskap. Barnedåp, konfirmasjon, jubileer, bursdager og bryllupsdager er noen av anledningene.

Dåp // Konfirmasjon // Jubileum // Bursdag
Vi skaper en fin ramme rundt ditt selskap!

Hos oss har vi gjennom mange år god erfaring med gjennomføring av ulike typer selskaper, og er velegnet for både små og store selskapsarrangementer. Vår store spisesal kan deles opp i hyggelige spisestuer. Etter måltidet kan disponere egen salong hvor vi gjerne serverer kaffe og etter avtale serverer vi gjerne deres medbrakte kaker. 

Vi praktiserer god oppfølging før selskapet, og tar hensyn til ønsker og behov fra deg som vertskap. Målet vårt er alltid å yte det lille ekstra for at deres selskap skal bli vellykket og et hyggelig minne å se tilbake på.  

Vår kjøkkensjef setter gjerne opp menyer basert på deres ønsker, og ut i fra dette tilbereder vi lekre måltider med ferske råvarer. Vi tilbyr alt fra buffeter til 5-retters menyer. 

Vi er stolte av de gode tilbakemeldingene vi får fra våre selskapsgjester, både på maten, atmosfæren, servicen og fleksibiliteten vi tilbyr. 

Når detaljene teller! 


Blomster og borddekorasjon
Skal bordet pyntes med friske blomster anbefaler vi at dere tar kontakt med Interflora Numedal Blomster for tips og profesjonelle råd.